Hévíz Klíma

Az 1991 óta prosperáló Multiker cégcsoport Hévíz számtalan ingatlanában oldotta meg a klíma általi hűtés és fűtés lehetőségét. 2017-től megrendelőinktől kapott információ szerint IFA (Idegen Forgalmi Adó) részben, vagy egészben Hévízen a klíma árából jóváírható.

A szerzett információk birtokában a Multiker Cégcsoport kidolgozott egy speciális klíma készülékekből álló több variációs klíma csomagot, a Hévíz szálláskiadók részére.

Az aktuális klíma összeállítások a www.balatonivendeglatas.hu, valamint a www.szallasra.hu weboldalakon történő kedvezményes, vagy akár ingyenes megjelenést is biztosíthat a hévízi szálláskiadóknak, panzióknak és hoteleknek is.

 Szeretnénk segíteni szolgáltatásainkkal a Hévízi idegenforgalmat, a klímával komforttizált szálláshelyek megvalósításával. Nem titkolt gondolatunka Hévíz vendéglátó objektumainak klímával történő fűtés rendszerének megvalósítása napelemes szolár rendszereinkkel kombináltan, melyek hosszútávon, magas színvonalon, és rendkívül költséghatékonnyá teszi az üzemeltetést.

Multiker Keszthely Martinovics u. 86. Nyítva hétköznap 9-12 és 14-16 óra között

Gyenesdiás Liget Pláza Kereskedők utja 4-6.

Hévízen minden szállásra klíma a Multiker-től!

 

Hévíz klíma