A Keszthely redőny bemutatja:

A keszthely redőny az ellenőrzött minőség

redony_keszthely

A Keszthely redőny választékában ellenőrzött minőséggel a MultiRoll márkanévvel kínálja kiváló minőségű árnyékoló rendszereit. A MultiRoll szinte minden részletében felülmúlja a hagyományos redőnyöket.

A MultiRoll redőnyök kizárólagosan csak kiemelkedő minőségű alumínium lécekkel lefutókkal készülnek. A több mint két évtizedes, átgondolt kutatási, fejlesztési megoldásokat, felhasználói tapasztalatokat visszavezetve a gyártási technológiába megalkottuk a kategóriában is egyedülálló minőséget. Minden részletet aprólékos odafigyeléssel terveztünk a tartósság, megbízhatóság, használhatóság, kiemelkedő ár-érték arány figyelembe vételével.

A technológia

Redőnyeink lécei a gondosan előkészített alumínium felületre felvitt az időjárásnak, hősugárzásnak, napfénynek ellenálló rétegek garantálják a hosszú élettartamot.

A lefutókban alkalmazott speciálisan kialakított profilú kefés és gumis réteg, a hőszigetelésen felül a halk használhatóságot is eredményez.

Keszthely_redony A palástokban elhelyezett feltolásgátló mechanika önmagában is otthonunk biztonságát szolgálja, de természetesen speciális behatolásvédelemmel is kiegészíthetőek.

A felcsévélő mechanikák és manuális automaták is a nagy igénybevételnek is ellenálló tesztelt alkatrészeket tartalmazzák.

A minőségi Multiroll redőny csak alumínium lehet!

redony_keszthely

A Keszthely redőny 25 éves tapasztalata és a minőség melletti elkötelezettsége miatt, nem ajánlhat vásárlóinak olcsó, ma már semmilyen energetikai követelménynek nem megfelelő minőségű redőnyt!

Mit nyújt a kiváló minőségű MultiRoll alumínium redőny?

A napfény káros sugárzásának teljes árnyékolását,

fűtési szezonban a belső hősugárzás visszaverését,

magas szilárdságú alumínium ötvözetnek köszönhetően a behatolási védelmet,

hőszigetelést a lécekben található speciális habszigetelést,

a lamellák tökéletes illeszkedésével, hang és betekintés elleni árnyékolást,

a szúnyoghálóval kombinált változatok a rovarok elleni tökéletes védelmet,

És még mit nyújt a MultiRoll alumínium redőny?

redony_keszthely

Egyedi megjelenés,

széles színválaszték,

automatizált kényelmi megoldások,

halk működés,

hosszú élettartam.

A MultiRoll több mint redőny!