Klímás híreink 2019 tavasz

2019 02. 28. Lassan véget ér a tél, már éled a természet napsütésben erőteljesebben érezhető a sugarak erőssége.

Ezen a télen, mint mindig egyre többen jöttek rá, hogy klímával való fűtés sokkal gazdaságosabb, tisztább, egészségesebb mint az egyéb alternatívák. A „H” tarifás (fűtési idényben kedvezőbb áram tarifa) klíma berendezéseinket, most is sokan választották és váltották ki meglévő fűtési rendszereiket Keszthely és Hévíz környékén is.

Már a tél derekán megérkeztek az új sorozatú magas energia osztályú A++, A+++ hőszivattyús klímaberendezéseink, melyekkel a hűtés-fűtés minden eddiginél gazdaságosabban, kényelmesebben szolgáltatásokkal.
Az Új sorozatú MultiCool klímaberendezések a sztatikus szűrőfelülettel, pollen és biofilterrel hozzájárulnak a légterek maximálisan tiszta levegőjéhez. A környezetünk védelme, az üvegházhatás csökkentése miatt, az új sorozatú MultiCool klímák már az R32 környezet barát gázzal töltöttek. Érdemes kiemelni a berendezések hűtési, légszárítási, automatikus, funkciója mellett a légtisztító üzemmódot, mely a légtérben található szennyeződések mellett a por és pollen részecskéket is maximálisan szűri.

A jó hír, hogy az összes MultiCool berendezés, egytől egyig, Wifi funkcióval szereltek és internetes hálózaton keresztül távolról is vezérelhetők. Jelen pillanatban elérhető a teljes választék, rendkívül kedvező feltételekkel azonnal raktárról.

Megtekinthető, bemutató termeikben:

Multiker Keszthely Martinovics u. 86.
Tel.: +36 30 9367777

Multiker Gyenesdiás Liget Pláza
Gyenesdiás Kereskedők útja 4-6.

Szerző: Multiker Ügyvezető ig.

Klímás újdonság a Multikernél 2019 tavaszán

2019 03. 09.

Újdonság


Újdonság a Multiker Cégcsoportnál a Bosch klímák megjelentek kínálatunkban. Így Keszthely és Hévíz környéki ügyfeleinknek azonnal raktárunkból ajánljuk, a méltán nagy nevű márka klíma készülékeit.

Az energiatakarékos A++/A+ energia osztályú készülékek, készenléti energia fogyasztása is különösen alacsony. A rendkívül letisztult dizájnú Climate 5000 sorozat számos kényelmi funkció mellett az egyszerű használat lehetőségét is kínálja. Az előbeállítási lehetőségekkel alvó üzemmód és automatikus hőmérsékletfüggő moduláló vezérlés is kiválasztható. A berendezés akár –15 °C-ig működőképes.

Természetesen a berendezések megtekinthetők a bemutató termeinkben Gyenesdiás Liget Pláza földszintjén és Keszthelyen a Martinovics u. 86. szám alatti központunkban. A már megszokott módon a Bosch klíma készülékeket is beszereléssel együtt árusítjuk, így a teljes körű garancia idő nem csak a klíma készülékre, hanem a beszerelésre is három év lehet (a rendszeres karbantartás megléte mellett).

Megtrendelhető azonnal beszereléssel, bemutató termeikben:

Multiker Keszthely Martinovics u. 86.
Tel.: +36 30 9367777

Multiker Gyenesdiás Liget Pláza
Gyenesdiás Kereskedők útja 4-6.

Szerző: Multiker Csapata